BLUPARADISE Agjencia e Fotografisë në Madrid.

Agjencia e Fotografisë
Çfarë bëjmë ne?

Ne menaxhojmë dhe realizojmë mbulim fotografik në çdo pikë të España që ju duhet të kryeni fushatën tuaj nëse jeni një kompani e madhe, markë, SME ose e vetëpunësuar.

KËRKONI BUXHETIN TUAJ KËTU

Keni nevojë për një fotograf ose një video për kompaninë ose agjencinë tuaj?

Fotografitë për agjencitë dhe kompanitë

Fotoja e Korporatës-004

Fotografia e Korporatës

Fotograf i ngjarjeve të korporatës Madrid -007

Fotograf i ngjarjeve

Fotografi Gastronomike Madrid 009

Fotografi Gastronomike

Fotografi e pasurive të paluajtshme 003

Fotograf i pasurive të paluajtshme

fotografimi i produkteve të birrës

Fotograf i produktit

fotograf hoteli

Fotograf hoteli

fotografia e brendshme e Madridit

fotograf i brendshëm

Fotograf industrial në Madrid

Fotograf Industrial

Agjencia e Fotografëve

BLUPARADISE është agjencia e fotografisë në Spanjë që ka një rrjet të gjerë të fotografë profesionistë shpërndarë në të gjithë territorin që do t'ju ndihmojë të realizoni fushatën tuaj dixhitale.

Nga procesi i menaxhimit të ekipit deri te shpërndarja e materialit fotografik, përmbushja e objektivave dhe afateve.

agjencitë e fotografive në Spanjë

Pse të na punësoni si agjenci fotografike?

përvojë

Rezultati do të jetë perfekt sepse e kemi bërë mirë për shumë vite.

cilësi

Ne kryejmë gjithmonë një filtër cilësor në mënyrë që kur të shihni rezultatet të përsërisni.

Puntualiteti

Ne përshtatemi me afatet tuaja të dorëzimit. Na pëlqen që ju keni materialin kur ju nevojitet.

Klientë me të cilët kemi punuar

pacha ibiza
rrëmujë ibiza
Fotograf Industrial LaFargeHolcim
agim shkolla madrid
vp plaza españa madrid
Grupi 2M

Rishikimet e klientëve

google logo

Super profesioniste. Gjëja më e mirë është se ata kapin idenë, ofrojnë përmirësime dhe bëjnë çdo ngjarje të rritet kur bëhet fjalë për komunikimin e saj audiovizualisht.

- Eva Soriano

Kolegji Sunrise

Ne punësuam shërbimet e tyre dhe i gjithë ekipi ishte i mrekullueshëm. Shumë profesional, i afërt dhe i vëmendshëm deri në detajet më të vogla. 100% e rekomanduar

- Gabriel Cantero

Lizards Boats

Agjencia e fotografisë: Rreth nesh?

Jonathan Ferrer BLUPARADISE Agjencia e fotografëve në Madrid

Jonathan Ferrer

Zhvillimi Dixhital dhe HR

Personi përgjegjës për zhvillimin dixhital të markës dhe rekrutimin e fotografëve.

Anna Ruiz BLUPARADISE Agjencia e fotografëve në Madrid

Anna Ruiz

Menaxhimi i Pajisjeve dhe Kontrolli i Cilësisë

Koordinoni shërbimin dhe cilësinë në mënyrë që klientët dhe fotografët tanë të jenë të kënaqur.

Agjencia e fotografëve në Madrid Bluparadise

Rrjeti i Fotografëve

Mbulimi fotografik

Në agjencinë tonë të fotografisë kemi fotografë në të gjithë Spanjën.

Agjencia jonë e Fotografisë në Madrid

Agjencia e Korporatës Video

agjensi video korporative ne madrid

Reflektoni vlerat e kompanisë suaj, humanizoni atë dhe transmetojeni me a video e korporatës. Me të mund të publikoni produktin ose shërbimin tuaj me versionin e tij më të mirë për të arritur audiencën tuaj të synuar.

es Spanish
X